Produkter for norditaliensk ost (8)

SEPI Rigato fersk geitost hel hjul 1,2kg

SEPI Rigato fersk geitost hel hjul 1,2kg

Il SEPI Rigato di capra fresco er en ost med en unik smak, laget av fersk geitemelk. Med en hel form på 1,2 kg, er den perfekt for de som elsker kvalitetsoster og ønsker å tilføre et preg av raffinement til bordet sitt. Nyt 100% av godheten med dette unike produktet.
Røkt bøffelmozzarella

Røkt bøffelmozzarella

Røkt bøffelmozzarella
Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano

Med sin intense, unike smak, representerer Parmigiano Reggiano ost historien og tradisjonen i sin region. Vi lager den med stor lidenskap og oppmerksomhet på detaljer på den vakre Reggio Emilia-høyden. Våre to osteproduksjoner, Colline di Selvapiana e Canossa osteproduksjon (registrert under nummer 417) og Colline del Cigarello e Canossa osteproduksjon (registrert under nummer 320), er hjertet og sjelen i vår produksjon, hvor vi følger tradisjonelle metoder for å garantere produktkvalitet og autentisitet. Vi tilbyr også et spesielt utvalg av fjell-Parmigiano Reggiano, økologisk Parmigiano Reggiano og Parmigiano Reggiano kun fra italienske Pezzata Rossa-kyr, som ytterligere beriker vårt sortiment.
Røkt fletteost

Røkt fletteost

Røkt osteflette
MODNET PECORINO D O P - Modnet

MODNET PECORINO D O P - Modnet

Det produseres med melk hentet fra spesifikke opprinnelsesområder, som regulert av forskriftene fra Konsortiet for Forvaltning og Produksjon av Pecorino DOP. Germeringen skjer ved en temperatur som varierer mellom 35 og 38°C, og bruddet av ostemassen skal være i størrelse som kornkorn. Formen kan veie fra kg. 1,000 til kg. 3,500. Vår produksjon har en størrelse på omtrent kg. 1,800 per form og er modnet i minimum 120 dager. Duften er intens, og smaken er delikat bestemt.
CACIORICOTTA - MODNET SALTET RICOTTA

CACIORICOTTA - MODNET SALTET RICOTTA

Cacioricotta er en lagret ost med semi-fast konsistens og sylinderform, typisk for den pugliesiske osteproduksjonen. I pugliesisk matlaging brukes dette produktet vanligvis revet for å smake til pasta, spesielt i den typiske pugliesiske retten pasta alla crudaiola, men det spises også alene i flak eller brukes til å smake til salater eller pizza.
PECORINO VAL D'ORCIA MED CHILI - Krydret

PECORINO VAL D'ORCIA MED CHILI - Krydret

For smakens skyld kunne vi ikke overse en pecorino med chili i pasta. Ferskheten av osten, kombinert med den krydrede smaken av chili, gjør dette produktet helt fantastisk. Vi tilbyr det i løs vekt og i vakuumpakket emballasje, både hele og porsjonert i halvdeler og kvartdeler. Vi tilbyr det i to formater, skålformet og rettkantet. Skålformet vekt på ca. kg. 1,5 hel løsvekt. Vakuumpakket hel form ca. kg. 1,5; ½ kg. 0,700; ¼ kg. 0,350. Rettkantet vekt hel løsvekt ca. kg. 2,2. Vakuumpakket hel form ca. kg. 2,200; ½ kg. 1,100; ¼ kg. 0,550.
MODNET PECORINO I MYNTEKORST - Modnet

MODNET PECORINO I MYNTEKORST - Modnet

Modningen i ziro med mynte gir pecorinoen en intens og omsluttende blanding av aromaer som er helt berusende. Den presenteres i gaveinnpakning i skålform med en vekt på ca. 1,400 kg; Tilgjengelig også i vakuumpakket med hel form på ca. 1,400 kg; I halv form på ca. 0,750 kg; I kvart form på 0,300 kg.